Erdei élménytábor a budapesti Hármashatár-hegyen

59

A hármashatár-hegyi Erdő Ajándéka Erdei Iskola által szervezett erdőjáró élménytáborra, mint mindig, idén is nagy az érdeklődés: már több mint 170 iskolás döntött úgy, hogy a természet lágy ölén tölti táborozós hétköznapjait.

Az augusztus 8-14. közötti turnusra azonban még vannak szabad helyek, így arra buzdítunk minden 6 és 14 év közötti diákot, hogy jelentkezzen, amíg még lehet. A hétfőtől péntekig tartó, ötnapos táborok során az erdei állatok életével lehet játékos, kalandos formában megismerkedni, miközben a gyerekek helyismeretet is szereznek, közelebb kerülnek a természethez és nap mint nap közvetlen módon ismerik meg a minket körülvevő állat- és növényvilágot. A táborokban, sok kisebb túra során nagy szerepet kap a szabad levegőn történő mozgás is, de van még többek között kézműves, mesemondó és nyomkövető program is.

A Budapest belvárosából is könnyen megközelíthető Hármashatár-hegy különlegessége, hogy az erdei iskola a 490 méteres hegytető közelében, öreg tölgyek és feketefenyők ligeteinek kellős közepén helyezkedik el. A hegytetőn, az erdei iskolát körülölelő ligetes erdők biztosítják a nyári melegben is a különleges erdei klímát és friss levegőt, esős időben pedig az erdei iskola nyújt menedéket és ad otthont az érdekes programoknak.

Az erdei élménytáborra jelentkezni Szabó Miklós okleveles erdőmérnöknél, az Erdő Ajándéka Erdei Iskola vezetőjénél lehet a 06/20-954 2252-es telefonszámon, vagy az erdoajandeka@gmail.com e-mail címen.

A tábor maximális létszáma 24 fő, a tábor 10 főtől indul.
Részvételi díj: 29.000 forint.

A jelentkezés további részletei és a napokra bontott program az alábbi linken található:
http://www.erdoajandeka.hu/programok/nyari-taborok/allati-jo-erdojaro-elmenytabor-6-14-eves-gyermekeknek