Home Erdőgazdálkodás Szakértelem Oktatási tevékenység

Oktatási tevékenység

Szívügyünk a jövő erdész generációinak gyakorlati képzése, ezért rendszeresen szervezünk szakmai programokat erdészeti szakközépiskolai és egyetemi csoportok részére, továbbá szakmai gyakorlaton fogadjuk a jelentkező hallgatókat. Együttműködési megállapodás keretében támogatjuk a térségünkben működő, piliscsabai FM KASZK Dr. Szepesi László Mezőgazdasági, Erdészeti Szakgimnázium oktatási tevékenységét.

Kollégáink rendszeres óraadóként vannak jelen számos felsőoktatási intézményben, amelyek közül a legfontosabb a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara, ahol az elméleti oktatás mellett kifejezetten a szakmai gyakorlatból hozott példákon keresztül adunk betekintést a mindennapi erdőgazdálkodás feladataiba. Büszkék vagyunk arra, hogy az egyetem végzős hallgatói közül többen is társaságunkat választják diplomamunkájuk helyszínéül.

A gödöllői Szent István Egyetemmel kötött megállapodásunk lehetővé teszi, hogy három erdészeti arborétumunkban, valamint a Budakeszi Tündérkertben kutatásokat végezhessenek az intézmény oktatói, ugyanakkor a hallgatók szakmai gyakorlati idejüket is a Pilisi Parkerdőnél tölthetik.

AJÁNLJUK

LEGNÉPSZERŰBB BEJEGYZÉSEK