Home Turizmus Pilis Bike

Pilis Bike

Ha szeretsz kerékpározni, akkor a Pilisben a helyed! A Pilis Bike erdei kerékpáros hálózat útvonalain 330 kilométer kerékpározásra kijelölt erdei úton tekerhetsz, amelyeken a különböző túravariációk csaknem 600 kilométernyi élményt kínálnak.

A Pilis Bike hálózatához a Pilisben, a Visegrádi és a Budai-hegységben összesen 9 Parkolj + Bringázz (P+B) parkoló tartozik, amelyekből kiindulva sok-sok különböző nehézségű túra közül választhatsz. Aszfaltozott erdei utak, köves kaptatók, lágy lejtésű erdei ösvények várnak, és mindezek mellett jó levegő és rengeteg természeti és kulturális látnivaló.

A kerékpáros civil szervezetekkel, a környékbeli települések önkormányzataival és a Magyar Természetjáró Szövetséggel együttműködésben kialakított Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat mind a sportszerűen folytatott, mind pedig az alkalmi, szabadidős kikapcsolódásként űzött kerékpározás hívei számára sok-sok élményt, aktívan eltöltött órát és napot nyújt. Legyen szó napi edzésről vagy családi hosszú hétvégéről, a fővárostól karnyújtásnyira lévő erdei utakon mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kihívást.

Ismerkedj meg a lehetőségekkel a honlapunkon, majd irány az erdő!

AJÁNLJUK

LEGNÉPSZERŰBB BEJEGYZÉSEK