Home Turizmus Szálláshelyek Vaskapu Brilli Gyula Menedékház

Vaskapu Brilli Gyula Menedékház

A Vaskapu egy Esztergom óvárosától keletre található, 404 méter magas hegycsúcs, a Maróti-hegyek legalacsonyabb tagja. A hegy nagyban befolyásolja a város arculatát, mert a Vaskapu és a Duna által közrefogott kis területen így alakult ki a kisvárosias városkép szűk utcáival.A Vaskapu keleti oldalán több kisebb csúcs is található, amely népszerű kirándulóhely. Ez annak is köszönhető, hogy autóval is jól megközelíthető, a belvárosból aszfaltút is vezet a Vaskapura, ahonnan belátni az egész várost, a Garam torkolatát, a Dunakanyart. Tiszta időben akár egészen a mohi atomerőműig is el lehet látni.

Férőhelyek: 12 fő

Szolgáltatások:
Állatsimogató
Jurta sátrak
Fürdődézsák
Áramellátás: van
Vezetékes víz: van
Sátorozási lehetőség nincs
Éttermi szolgáltatás

Egyéb információk:
A menedékház mellet kialakításra került egy állatsimogató, ahol a gyerekek etethetik, simogathatják az állatokat. Előzetes egyeztetéssel póni lovaglásra is van lehetőség.
Az eredeti Kazak stílusú jurtákban a vendégek megpihenhetnek, elfogyaszthatják ételeiket vagy kisebb rendezvényeket tarthatnak.
Az egész évben üzemelő, meleg vizes fürdődézsák 6-8 fő befogadására alkalmasak. Használatukhoz előzetes egyeztetés szükséges.

Akadálymentesített: nem
Kutyabarát: nem

Honlap: http://www.vaskapuesztergom.hu/

Megközelítés:
Gépkocsival ill. kerékpárral: Esztergom felől műúton (kb. 3 km), a menedékháznál parkolási lehetőséggel.
Turistaúton: Esztergomból az autóbusz pályaudvarról a zöld sáv jelzésen (kb. 2,5 km).

Árak:
Turista pihenőszoba (max. 6 fő részére): bruttó 8.000 Ft/éj/szoba zuhanyozási lehetőséggel. Max. 6 fő részére.
Panoráma szoba (max. 6 fő részére): bruttó 15.000 Ft/éj/szoba. Körpanorámás szoba, amelyből páratlan kilátás nyílik a környékre. Saját fürdőszobával rendelkezik. Max. 6 fő részére.

Kapcsolat:
Hunor Gábor
info@vaskapuesztergom.hu
06-30-335-3325

AJÁNLJUK

LEGNÉPSZERŰBB BEJEGYZÉSEK