Home Pilisi Parkerdő Köszöntő

Köszöntő

Túrázási ötletet keres? Aktív, egészséges kikapcsolódásra vágyik? Szeretne többet megtudni a főváros környéki erdőkről és az élővilágukról? Érdekli, hogy mivel foglalkoznak az erdészek a Pilisi Parkerdőben?

Minden lényeges információt megtalál honlapunkon!

A Pilisi Parkerdő Zrt. a főváros tágabb környezetének állami erdeit kezeli. Olyan térségben gazdálkodunk, ahol az ember és a természet együttélésének és harmóniájának évezredes hagyományai vannak. Napjaink fenntartható erdőgazdálkodása is a természeti értékek megőrzését szolgálja, miközben lehetőséget biztosít az egészséges kikapcsolódásra: parkerdeinkben évente 20 millió látogatói napot regisztrálunk. Az erdő hasznaival való felelősségteljes gazdálkodás megteremti a természetvédelem és a természetjárás gazdasági alapjait.

Honlapunkon minden lényeges információt megjelenítünk, amit az erdőbe induló kirándulónak vagy az erdők iránt érdeklődő embernek tudnia érdemes. Ha a túrára készülés során, vagy esetleg a kirándulásból hazatérve további kérdése merülne fel, keressen bennünket az informacio@pprt.hu címen.

A honlap böngészése közben se feledje azonban, hogy az igazi élmények az erdőben, a természetben várnak Önre!

Szeretettel hívjuk a Pilisi Parkerdőbe!

AJÁNLJUK

LEGNÉPSZERŰBB BEJEGYZÉSEK